Ada banyak cerita pasal ejen 918Kiss yang selalu kencing member-member apabila menang besar atau bila kena jackpot…Tapi adakah setiap ejen dan syarikat 918Kiss di Malaysia kaki penipu?

Kalau anda seperti saya seorang yang sering bermain 918Kiss, anda pasti pernah menghadapi isu ejen atau syarikat yang kencing bila anda menang jumlah yang besar dalam 918Kiss.

Pasti anda berasa kecewa dan tiada semangat ingin main 918Kiss lepas tu sebab anda pun tahu berapa susah untuk kena random jackpot. Bila dah kena jackpot nak cuci, whatsapp kena block pula…….

Tapi, hari ini admin ingin share dengan you penyelesaian masalah kencing ini!

Dengan Mengguna Platform Automatik 918Kiss!

Saudara pasti hairan apatu platform automatik 918Kiss. Platform automatik ini dipanggil LAE918.com dan ia adalah sistem deposit dengan kemudahan perbankan online untuk 918Kiss!

Sebelum ini, saudara perlu hantar resit kepada ejen, lepas tu ejen kena semak resit anda baru top up akaun anda. Kini, anda tidak perlu hantar resit ke ejen lagi.

Kini anda boleh topup 918Kiss melalui maybank2u, CIMB Clicks, HongLeong E-Connect, PBEBank dan nilai akaun anda akan ditambah serta merta. Tengok video demo di bawah…

Platform ini mempunyai gerbang pembayaran yang selamat dan anda tidak akan menghadapi masalah ejen lari atau whatsapp block lagi.

Apatah lagi platform ini beroperasi 24 jam dan semua pembayaran diproses serta merta! Anda tidak perlu tunggu ejen semak dan buang masa lagi!

LAE918 juga mempunyai permainan Mini Jackpot yang anda boleh main setiap kali anda deposit!

Mini jackpot mereka ada hadiah-hadiah seperti telefon yang terkini, free kredit 918Kiss, motosikal dan banyak lagi!

Ganjaran mini jackpot mereka ditukar setiap minggu dengan gadget yang terkini!

Setelah mengguna platform automatik ini selama 2 minggu, admin boleh bagitau anda dengan penuh keyakinan – inilah platform 918Kiss yang selamat untuk pemain 918Kiss untuk guna.

Kini mereka pun ada Welcome Bonus 30%, boleh register untuk free account di sini!